BABS

Zijn jullie op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar, enthousiast en spontaan, dan ben ik wellicht diegene die je zoekt.

Ik ben Marja de Leeuw en ik vind het fijn om het andere mensen naar hun zin te maken.

Iemand tipte me om als Babs te gaan werken omdat ik zo spontaan, enthousiast en een goede verteller ben. Daarna ben ik de opleiding gaan doen en heb ik inmiddels al een aantal ceremonies mogen begeleiden.

De verhalen van de bruidsparen ervaar ik als ontroerend, mooi en soms echt hilarisch. Dat is dan mijn uitdaging om het in een passende speech te verwerken. Ik gooi er een romantisch sausje over met ook de nodige humor.

Hebben we samen een klik?

Ik nodig jullie uit voor een eerste gratis gesprek.
Dan kijken we samen of er een klik is.
En als die klik er is gaan we samen aan de slag.
Daarna volgen er nog een aantal ontmoetingen waarna ik een mooie speech maak die past bij jullie wensen. Met humor en romantiek.

Reviews

Voor ons huwelijk hebben wij Marja de Leeuw ingehuurd als Babs, en we kunnen alleen maar positief over haar spreken. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek hadden we meteen een goed gevoel bij haar. Marja is een warme, enthousiaste en sociale vrouw die haar werk met veel toewijding en passie doet. In de voorbereiding naar onze bruiloft hebben we meerdere keren met Marja afgesproken om alles door te nemen. Ze stelde gerichte vragen en nam de tijd om ons verhaal en onze wensen te begrijpen. Op basis hiervan schreef ze een prachtige, persoonlijke speech die precies weergeeft wie wij zijn en wat onze relatie zo bijzonder maakt. Marja nam haar rol als Babs zeer serieus en zorgde ervoor dat de ceremonie vlekkeloos verliep. Haar professionele en betrokken houding heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van onze trouwdag. We zijn ontzettend blij dat we haar hebben gekozen en kunnen haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare en toegewijde trouwambtenaar zoekt. Bedankt, Marja, voor jouw fantastische bijdrage aan onze onvergetelijke dag!

Interesse?

Neem gerust contact op voor nadere informatie.

Veel gestelde vragen

Hieronder nog een aantal veel gestelde vragen. 

Met uitzondering van het gedeelte van de trouwbelofte bij een wettelijk huwelijk zijn jullie vrij om de ceremonie vorm te geven. Ik help jullie met liefde en plezier met de vorm voor jullie eigen en unieke ceremonie.

Ik ben voor elke regio in Nederland maar ook voor het buitenland beschikbaar. 

De meeste trouwambtenaren kosten tussen de €600 en €1300. Er gaat veel tijd zitten in de kennismakingsgesprekken, een persoonlijke speech schrijven, reistijd en natuurlijk de dag van jullie bruiloft zelf. Als trouwambtenaar ben ik meer dan 25 uur bezig met de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Dit doe ik met veel toewijding en passie. Elke bruiloft is namelijk uniek en vereist maatwerk. Daarom stel ik voor ieder bruidspaar een gedetailleerde offerte op. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent en wat de kosten zijn.

Natuurlijk kan je kiezen voor een trouwambtenaar van jullie gemeente. Maar als je meer keuze wil hebben en dat je BABS meer tijd aan jullie toespraak besteedt, kan je kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar.
De zelfstandig trouwambtenaar wordt vervolgens voor 1 dag benoemd tot trouwambtenaar in de gemeente waar jullie gaan trouwen en mag jullie zodoende officieel trouwen. 

Een Babs (Buitengewoon Ambtenaar Burgelijke Stand) is een beëdigd trouwambtenaar, die jullie helpt om jullie trouwceremonie inhoud en vorm te geven op een manier die bij jullie past. De Babs voert tijdens jullie trouwplechtigheid het woord en vraagt jullie uiteindelijk elkaar het jawoord te geven.