Presentatrice

U kunt mij boeken voor het presenteren van onder andere evenementen, modeshows en bedrijfsfeesten. In 2021 is Rijnstate gestart met collegetour ‘Koplopers in de zorg’, een serie webinars voor een breed publiek, waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over hun vakgebied. Ik heb al een aantal hoogleraren geinterviewd. Van 2000 tot 2002 heb ik regelmatig het nieuws gepresenteerd bij TV Gelderland.

Blaaskanker en roken: ben jij al gestopt?

Wist jij dat roken blaaskanker kan veroorzaken? Veel mensen weten dat niet, terwijl blaaskanker grote gevolgen heeft voor het dagelijks leven. Ik ben host bij de online uitzending over blaaskanker die Rijnstate organiseerde in de blaaskankermaand. Gasten waren Paul de Leeuw, Carl Wijburg, Nelleke Barten en Hans Schoo.
Lees meer
rijnstate collegetour 2 met wim oyen

Tweede collegetour met Wim Oyen

Op 18 januari 2022 was hoogleraar en nucleair geneeskundige Wim Oyen te gast in de tweede aflevering van de Rijnstate Collegetour. Wat houdt het vakgebied nucleaire geneeskunde in en wat kan het bijvoorbeeld betekenen voor de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker? In deze aflevering van de Rijnstate Collegetour vertelt Wim Oyen hierover.
Lees meer

Rijnstate Collegetour

Rijnstate start ‘Koplopers in de zorg’, een serie webinars voor een breed publiek, waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over hun vakgebied. Ik ga de hoogleraren interviewen. Op 26 oktober 2021 was Frank Bosch, hoogleraar acute interne geneeskunde te gast.
Lees meer