Stemactrice en voice-over

Mijn warme, ietwat lage stem boeit en ontroert en daarom word ik regelmatig gevraagd als Voice-over en stemactrice. Naast radiocommercials spreek ik ook (bedrijfs-) films in. Op YouTube zijn diverse voorbeelden te zien, beter gezegd te horen.

Ik heb inmiddels mijn stemacteeropleiding afgerond bij Barnier Geerling, Beroepsopleidingen voor voice-overs & stemacteurs. 

Benieuwd naar mijn stem? Beluister een aantal voorbeelden bij de foto. Daarnaast hoor je mijn stem als je onder andere de poliklinieken van Rijnstate belt.

Zoek je een stem die de boodschap van jouw commercial, bedrijfsfilm of e-learning met de juiste tone-of-voice (op de gewenste toon) aan jouw doelgroep weet over te brengen? Ik ben een veelzijdige voice-over met goede tekstbeleving en taalgevoel en in het bezit van een een eigen studio. Bovendien zorg ik voor snelle levering.

Tot de mogelijkheden behoren: commercials, bedrijfsfilms / instructiefilms, documentaires /commentaar, E-learnings, audiotours en voicemailberichten.

Voorbeelden:

  • product presentatie van Virtu van Venfeld, energy solutions
  • presentatie Dry needling van Sportfysio- en manuele therapie van Lierop.
  • Rijnstate ziekenhuis, algemene voicemail berichten

Opdrachtgevers onder andere:

Rijnstate ziekenhuis in Arnhem
Luchtmachtbasis in Eindhoven
Zorgcentrum Fatima in Nieuw Wehl
Infomask E-Learning in Deventer
Faber in Heerenveen
Alysis Zorggroep in Arnhem
Venfeld
Sportfysio- en manuele therapie van Lierop

Van mond tot kont is de titel van de video voor kinderen. Als voice-over neem ik de kids mee in de wondere wereld van het spijsverteringskanaal. 

Rijnstate ziekenhuis, aan en afkondiging podcast met uroloog Carl Wijburg

Meer informatie?

De wens van de klant staat voor mij centraal.
Neem gerust contact op voor nadere informatie of een offerte.