Stemactrice en voice-over

Mijn warme, ietwat lage stem boeit en ontroert en daarom word ik regelmatig gevraagd als Voice-over en stemactrice. Naast radiocommercials spreek ik ook (bedrijfs-) films in. Op YouTube zijn diverse voorbeelden te zien, beter gezegd te horen.

Ik heb inmiddels mijn stemacteeropleiding afgerond bij Barnier Geerling, Beroepsopleidingen voor voice-overs & stemacteurs. 

Benieuwd naar mijn stem? Beluister een aantal voorbeelden bij de foto.

Zoek je een stem die de boodschap van jouw commercial, bedrijfsfilm of e-learning met de juiste tone-of-voice (op de gewenste toon) aan jouw doelgroep weet over te brengen? Ik ben een veelzijdige voice-over met goede tekstbeleving en taalgevoel en in het bezit van een een eigen studio. Bovendien zorg ik voor snelle levering.

Tot de mogelijkheden behoren: commercials, bedrijfsfilms / instructiefilms, documentaires /commentaar, E-learnings, audiotours en voicemailberichten.

Voorbeelden:

  • product presentatie van Virtu van Venfeld, energy solutions
  • presentatie Dry needling van Sportfysio- en manuele therapie van Lierop.
  • Rijnstate ziekenhuis, algemene voicemail berichten

Opdrachtgevers onder andere:

Luchtmachtbasis in Eindhoven
Zorgcentrum Fatima in Nieuw Wehl
Infomask E-Learning in Deventer
Faber in Heerenveen
Alysis Zorggroep in Arnhem
Venfeld
Sportfysio- en manuele therapie van Lierop

 

Van mond tot kont is de titel van de video voor kinderen. Als voice-over neem ik de kids mee in de wondere wereld van het spijsverteringskanaal. 

Meer informatie?

De wens van de klant staat voor mij centraal.
Neem gerust contact op voor nadere informatie of een offerte.