Actrice

Sinds 1989 heb ik als actrice in verschillende films, TV series en TV commercials gespeeld. Ik speelde onder andere een gastrol in de TV serie Pleidooi, Baantjer, Gooische vrouwen en de Hoofdprijs. Een TV commercial voorbeeld: Bike Totaal.

Ik heb een gastrol gespeeld in de Nederlandse bioscoopfilm Loft en ik had een hoofdrol in een aflevering van de serie Beschuldigd van SBS6. Stuk voor stuk fantastische rollen waar ik samen met bekende en onbekende collega’s met veel plezier heb samen gewerkt.

Een grote passie van mij is mijn werk als trainingsacteur. Elke rol die gevraagd wordt, speel ik, waardoor cursisten kunnen oefenen met mij in allerlei vaak lastige situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van feed-back en het oefenen van slecht nieuws gesprekken. Mijn doel is om cursisten op een nog betere manier te leren communiceren, feed back te laten geven of goed te leren coachen.

Samen met Frank Kesseleer geef ik vorm aan FMentertrainment. Wij entertainen en trainen. Wij schrijven zelf scenes op maat voor sketches en cabaret. Ook treden wij op bij congressen.

Door de samenwerking met Frank en de groeiende vraag in de zorg naar betere communicatie, heb ik samen met hem Trainingsbureau Voorzorg opgericht. Ons trainingsbureau verzorgt trainingen speciaal voor zorgproffesionals.

In september 2010 heb ik mijn eigen theatergroep “Improtheater Voor de Leeuwen” opgericht. De groep bestaat uit een aantal mannen en vrouwen en wij treden op in theater de Kik in Elst. Op aanvraag treden wij ook op voor bedrijven, zorginstellingen en verenigingen.

Klik op Improtheater Voor de Leeuwen voor nieuws van mijn theatergroep.