Actrice

Sinds 1989 heb ik als actrice in verschillende films, TV series en TV commercials gespeeld. 

Stuk voor stuk fantastische rollen waar ik samen met bekende en onbekende collega’s met veel plezier heb samen gewerkt.

Rollen

Ik heb hoofdrollen en gastrollen gespeeld in de films:

  • een gastrol in de Nederlandse bioscoopfilm Loft in 2010
  • een hoofdrol in een aflevering van de serie Beschuldigd van SBS6 in 2013
  • een gastrol in de Nederlandse film Prooi van Dick Maas in 2015

In TV series voor diverse omroepen, onder andere: Pleidooi, Goudkust, Baantjer, Medisch Centrum West, Coverstory, Toen was geluk heel gewoon, Onderweg naar morgen, Gooische vrouwen, Sjoemelaars en Sjacheraars en De Hoofdprijs

In TV commercials, onder andere: Sunil, McDonald’s, Blue Band, Mona, ING, Liga, Fortis, Eneco, Cup-a-Soup en Bike Totaal.

Theatergroep

In september 2010 heb ik mijn eigen theatergroep “Improtheater Voor de Leeuwen” opgericht. Regelmatig treden wij op in verschillende theaters. Op aanvraag treden wij ook op voor bedrijven, zorginstellingen en verenigingen. Klik op Improtheater Voor de Leeuwen voor nieuws van mijn theatergroep.

Trainingsacteur

Een grote passie van mij is mijn werk als trainingsacteur. Elke rol die gevraagd wordt, speel ik, waardoor cursisten kunnen oefenen met mij in allerlei vaak lastige situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van feed-back en het oefenen van slecht nieuws gesprekken. Mijn doel is om cursisten op een nog betere manier te leren communiceren, feed back te laten geven of goed te leren coachen.

Entertainen

Al meer dan 30 jaar werk ik samen met Frank Kesseleer. Wij hebben vorm gegeven aan FMentertrainment en Trainingsbureau Voorzorg. Wij verzorgen onder andere optredens bij symposia en congressen waar we het thema vertalen in een serieus, soms confronterend optreden met gevoel voor humor. 

Lees meer …

Interesse?

Neem gerust contact op voor nadere informatie.