Samenwerking met Frank

Al meer dan 30 jaar werk ik samen met Frank Kesseleer. Wij hebben vorm gegeven aan FMentertrainment en Trainingsbureau Voorzorg en werken nog steeds samen voor bepaalde opdrachten.

Entertainen

Wij entertainen, verzorgen optredens bij symposia en congressen. Het thema vertalen wij in een serieus, soms confronterend optreden met gevoel voor humor. Wij schrijven podiumscènes, filmscripts en songteksten op maat en werken daarbij samen met een toetsenist en arrangeur. 

 

Trainen

De training het EIP hebben we samen ontwikkeld. Bij trainingen speciaal voor zorgproffesionals leren wij de deelnemers situaties om te zetten in concreet succesvol gedrag door interactief te oefenen. 

Onze passie bij dit alles is mensen in beweging zetten. ‘Out of the box’ denken. Soms de randen opzoeken van thema’s. Grenzen verleggen. 

Onze kracht is dat wij op verrassende manieren leer- en keerpunten visualiseren, serieus met een knipoog.

Meer beelden

Video afspelen

Optreden tijdens het Nationaal Congres van de Nederlandse Transplantatie Vereniging. Mevrouw Podt zit als kandidaat voor een donornier bij haar specialist. Zij gaat een keuze maken uit drie levende donoren.

Tja ….hoe gaat zoiets…..

Video afspelen

Deze film met als thema Veilig Incidenten Melden (VIM) hebben wij in opdracht van Rijnstate Ziekenhuis ontwikkeld en geproduceerd. Deze film wordt gebruikt bij trainingen voor zorgprofessionals.

Klik op een foto om de omschrijving te lezen. Je kunt de foto’s daarna ook in een slider bekijken.

Interesse?

Neem gerust contact op voor nadere informatie.