Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring van Marja de Leeuw

Cookies

Op https://marjadeleeuw.nl wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan mijn website wordt meegestuurd en in het geheugen van uw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Ik  gebruik deze cookies om mijn website te verbeteren, goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer u mijn website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin ik u uitleg dat ik cookies gebruik. Uw verdere gebruik van mijn website vat ik op als toestemming voor het gebruik van cookies. marjadeleeuw.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen door uw internetbrowser zo in te stellen dat u geen cookies opslaat op bijvoorbeeld uw laptop of tablet. Daarnaast kunt u ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw internetbrowser.

Google Analytics

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn website gebruiken. Ik gebruik deze informatie om de werking van mijn website te verbeteren. Voor het privacybeleid en meer informatie over Google Analytics verwijs ik naar Google Analytics.

Social Media

Op mijn website is een koppeling met Social Media platform, LinkedIn gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van LinkedIn, zodat ze u herkennen als u mij wilt volgen op LinkedIn. Voor deze cookies verwijs ik naar de privacy-verklaringen van het betreffende Social Media platform.

Persoonsgegevens

Ik bewaar en gebruik uitsluitend persoonsgegevens die u bij gebruik van mijn website rechtstreeks aan mij op geeft in het kader van een door u gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres

Contactformulier

Via mijn website heeft u de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. U kiest zelf welke gegevens u naast genoemde persoonsgegevens verstrekt. De gegevens die u mij toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Ik verstrek uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming. Ik publiceer uw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met mijn website zijn verbonden.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen. Ingesloten inhoud van andere websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u via een account bent ingelogd. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op ingesloten inhoud van andere websites.

Beveiliging

Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over mijn privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van uw persoonsgegevens kunt u contact met mij opnemen.

Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien u na wijziging gebruik blijft maken van mijn diensten zal dat betekenen dat u akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Contact

Marja de Leeuw
E-mailadres: info@marjadeleeuw.nl
Telefoon: 06 22 00 65 84

Datum 25 mei 2018